Unohtumaton päivä – Voittaja 2018

Startattiin viime perjantaina heti töiden jälkeen kohti Helsinkiä ja yhtä vuoden odotetuimmista viikonlopuista. Olin jo aikaisin keväällä varannut meille hotellin koko viikonlopuksi, joten vaikka emme saaneetkaan ottaa osaa näyttelyyn lauantaina niin päätimme silti viettää koko viikonlopun Helsingissä rentoutuen.

IMG_20181215_133731

IMG_20181215_122456
Ismo ja hänen uusi rakkaus, meidän päivähoidokki ”Diva” ❤ 

Lauantai-iltana jännitys alkoi hiipimään, kun sunnuntain h-hetki alkoi lähestymään ja sunnuntaina jännitys olikin aika huipussaan. Hassua, miten joka kerta jännittää yhtä paljon, vaikka järjellä tietää ettei mitään jännitettävää ole? Näyttelyissä kuin käy aina niinkuin käy, eikä lopputuloksella ole viimekädessä edes ihan hirveästi väliä – näyttelyt kun on niin paljon enemmänkin kuin se muutama minuutti siellä kehänauhojen sisäpuolella!

48366058_10156854093198934_7909574079680610304_o
Ismo onnitteluhalauksessa – ei arvostanut 😀 ❤ 

Ismo oli waleseista ensimmäinen ja kilpaili junioriluokassa. Ismo oli aivan vallattomalla tuulella eikä tilannetta helpottanut yhtään se, että se haistoi meidän juoksuisen Tuulan joka oli ollut edeltävän viikon maalla lomailemassa.. Käytös ei siis ollut ihan sieltä parhaimmasta päästä, mutta annettakoon se teinipojalle anteeksi 🙂

Ensin Ismo voitti oman luokkansa erinomaisen ja SA:n kera ja täten sai kolmannen tittelinsä: Juniorivoittaja 2018! Jo pelkästään se tuntui uskomattoman hienolta, mutta siinä ei ollut vielä kaikki.. Ismo nimittäin sijoittui 3. parhaaksi urokseksi kera SERTin! Tämä SERT oli Ismolle jo seitsämäs tänä vuonna 🙂 Urokset voitti upeasti CIB Benton Dot Dot Dash ja toinen oli Meten veli CIB Benton Jump The Broom.

  • BaltJW-18 SeJW-18 Benton Yard Sale – ERI1 SA, PU3, SERT & JW-18

IMG-20181216-WA0007-01

IMG_9350 kopio
Kuva: Minna Vienonen

Sitten olikin narttujen vuoro ja Tuulan ensimmäinen Suomen näyttely. Tuula oli todella hyväntuulinen ja energinen ja esiintyikin todella edukseen 🙂 Ensin Tuula sai erinomaisen ja voitti luokkansa SA:n kera! Paras narttu -kehä olikin sitten oikein perhejuhla, sillä ensimmäiseksi sijoittui Tuulan sisko Vilma (CIB Benton Pool Party) ja toiseksi Tuula!! Tuula sai siis SERTin ja vara-CACIBin, joka vahvistuu CACIBiksi. Neljänneksi sijoittui Tuulan ja Vilman äiti Aino (CIB Benton Delaware Winter). Wautsiwau!

  • Benton Pillow Talk JW – ERI1 SA, PN2, SERT, vara-CACIB (–> CACIB)

Rotunsa parhaaksi valittiin Nikke (CIB Benton Dot Dot Dash) ja VSP oli Vilma (CIB Benton Pool Party), jotka molemmat saivat Voittaja 2018 -tittelin ja Nikke vielä VeteraaniVoittaja 2018 -tittelinkin! Ihan mahtavaa, onnea kaikille ❤

Tuomarina toimi Sanna Kavén.

IMG_20181216_161841-01
Paras kenneltyttö & luottokuski juhla-aterian kimpussa 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s