Osteopaatin vastaanotolla

IMG-20181128-WA0025
Mette hoidettavana
IMG-20181128-WA0023
Mette nauttii ❤
IMG_20181128_184439
Tuula odottaa omaa vuoroaan..
IMG_20181128_184538
Ismo yrittää pysyä hereillä 😉
IMG_20181128_184700
Vihdoin Ismokin luovutti.. 😀
IMG_20181128_190326
Tuula nauttii
IMG_20181128_192400
Ismo hoidon jälkeen
IMG_20181128_211224-01
Ja Tuula hoidon jälkeen.. 😀 ❤

Meillä oli eilen mukava ilta, kun kaikki koirat kävi Dynamic Fysiossa osteopaatin käsittelyssä. 

Kävin itse aikoinani paljonkin osteopaatilla loukattua jalkani pahasti ja tiedostaessani, kuinka pahaa jälkeä yksi pienikin vamma voi kehoon jättää.. asentovirheitä, lihasepätasapainoisuutta ja niin edelleen.

Ja tottakai sama pätee koiriinkin. Koirat pääsikin ensimmäisen kerran osteopaatin hoidettavaksi viime keväänä, kun Ismo loukkasi selkänsä tosi pahasti. Osteopatia onkin erinomainen hoitomuoto niin akuuttitilanteessa kuin myös koiran hyvinvoinnin ylläpidossa – etenkin aktiivisten harrastuskoirien 🙂 Meilläkin kun juostaan metsässä lähes päivittäin ihan älytöntä rallia niin kaikkea voi sattua, minkä vuoksi paikat voi mennä herkästi jumiin ilman mitään sen kummempaa tapaturmaakaan.

Kesän aikana näin, kuinka positiivisesti osteopatia vaikutti koiriimme. Osteopatia sai jopa tuttavakoiramme juoksut alkamaan, kun niitä ei ollut kuulunut vielä 1,5 vuoden ikään mennessä. Juminen ranka voi siis vaikuttaa mitä ihmeellisimpiin asioihin! Ja aiheuttaa jopa närästystä sekä sitä kautta ruokahaluuttomuutta. Oon niin vaikuttunut, että jos mulla vaan olisi aikaa niin haluaisin itsekkin oppia hoitamaan koiria samalla tapaa 😀

Tytöt oli onneksi hyvässä kunnossa, mutta Ismon viime keväinen vamma vielä vähän muistuttelee itsestään ja selkä olikin aika juminen.. se tarkoittaa sitä, että Ismo pääsee nyt hieman useammin Marjon osaavien käsien käsittelyyn 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s