Ismo & tytöt esittäytyy

Hei kaikille!

Pienen pohdinnan jälkeen päätin luoda ihan kokonaan oman blogin rakkaille koirilleni sekä meidän yhteisille arjelle ja harrastuksille. Totuushan nimittäin on, että koirieni lisäksi rakastan myös kirjoittamista ja tottakai tahdon taltioida kaikki reissut ja fiilikset niin kuvina kuin tarinoinakin, jotta voin palata kaikkiin ihaniin hetkiin vielä myöhemminkin.

ismotuula_01

metteismovilma
Mette, Ismo & Ismon siskopuoli Vilma

Blogin pääosissa esiintyy kolme walesinspringerspanielia, joista kaksi ovat omiani ja kolmas kämppikseni – kaikki siis asuvat meillä, saman katon alla tuoden iloa ja eloa jokaiseen päiväämme.

Lauman nuorin on ”Ismo” aka Benton Yard Sale, joka täytti syyskuussa vuoden. Ismo on ensimmäinen oma walesinspringerspanieli ja luonteeltaan täsmälleen omistajansa kaltainen – innokas, malttamaton ja huumorintajuinen. Ismon kanssa harrastetaan agilityä sekä näyttelyitä, ja ensi vuonna toivottavasti korkataan myös mejä-kokeetkin!

Laumamme uusin tulokas on Ismon täti ”Tuula” aka Benton Pillow Talk, joka muutti meille kuukausi sitten Englannista. Tuula on äärettömän kiltti ja leppoisa kaveri, josta on äärettömän helppo tykätä. Vaikka Tuula onkin ehdottomasti meidän perheen rauhallisin tapaus, se ei silti tarkoita etteikö se innostu riehumaan niin että matot on rutussa..

Kämppikseni koira ”Mette” aka Benton January Storm on myös meidän lauman vanhin walesi – ja silti se kaikista vilkkain tapaus. Mette on ensimmäinen walesi johon itse tutustuin ja rakastuin niin syvästi, että vuoden sisällä meille on ilmestynyt kaksi pisamanaamaa lisää.. Ja se varmasti kertookin Metestä kaiken oleellisen ❤

IMG_20180729_124021-01IMG_20180830_185922-01IMG_20181103_121213-02

Kirjoittamisesta täällä vastaa ”se hullu koiranainen” joka tottelee myös nimeä Aino. Myönnän, että usein innostun asioista liikaa ja mulla saattaa lähteä asioiden kanssa välillä mopo käsistä.. mutta minkä sille voi, jos ei vaan osaa hillitä itseään? Varsinkin, kun kyse on asioista joihin nyt vaan sattuu suhtautumaan palavalla intohimolla? Heh! Voi olla, että tuutte vielä ymmärtämään mitä tarkoitan 😉

Koska harrastaminen on meille sosiaalinen juttu, niin oman lauman lisäksi blogissa tulee varmasti vilahtelemaan myös vierailevia tähtiä aina meidän reissukavereista sukulaiskoiriin. Veikkaisin ainakin, että kämppikseni äidin luona asuva Ismon siskopuoli ”Vilma” sekä lauma englanninspringerspanieleita, joiden luona aina välillä Ismon & Tuulan kanssa asustellaan kun perheen ihmiset on lomailemassa, tulee tutuksi blogin lukijoille.

Tervetuloa siis mukaan meidän koiramaiseen elämään,
❤ Aino

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s